петък, 6 март 2015 г.

ВОДА ГАЗИМ - ЖАДНИ ХОДИМ!


Ако една от целите на Проект Воден цикъл е  да се унижават ежедневно гражданите на Поморие, то тя се постига  на 200%! 
Може би е единствената , която се изпълнява ежедневно и в пълен обем!
Постоянното спиране на водата по случаен принцип ни кара да се чувстваме като в Бангладеш. В 21 век нямаме вода за пиене и къпане, а в същото време газим локви до коляно.
До кога?
Ако някой от управниците в Общината изкара само ден на нашия режим съм сигурен, че нещата няма да стоят по този начин. 
Сутрин в 7:00 вече нямаше вода. Тази вечер, вече е почти 21 - още не е дошла... Все повече се затвърждава усещането, че за ЧИНОВНИЦИТЕ в община Поморие хората от квартал Свети Георги са трето качество! Смятат ни за ГЕТО, в което могат да си правят всякакви експерименти!
Господа! 
Рисковано е да си правите експерименти с 6700 души! 
Правите ли си сметката, че това са поне 4000 избиратели? 
Които ще гласуват със спомена за МИЗЕРИЯТА, на която ги подлагате ЕЖЕДНЕВНО! 
Ремонта по улица Мусала започна на 15 ноември. От тогава сме като в Сталинград! В окопи, пълни с вода, със сухи чешми в домовете си и с ежедневно гадаене по кой път можеш да стигнеш до дома си. Изминали са почти 4 месеца, а работата дори не е преполовена! 
Идва летен сезон, който храни 95% от жителите на града!
Дава ли си градската управа сметка за това?




При първия дъжд, след унищожанането на съществуващата дъждовна канализация - плуваме. За сега във вода. Видно от последната снимка е, че скоро ще заплуваме и във фекалии. Новоизградената битова канализация се ползва за отвеждането на дъждовна вода... Да не говорим, че водните ями не са оградени. Първата жертва - микробус Рено вече пострада. Дано някой тази вечер не падне с колата си в рововете, които са дълбоки повече от два метра.За късмет - лампата на кръстовището не работи, а и мигащата светлина е прибрана . Ако някой ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ  да пише на страницата на Общината, моля да копне текста там. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар