събота, 9 януари 2016 г.

ПЪЗЕЛЪТ НА САТАНАТА! ИЗНАСИЛЕНА Е ЧЕСТТА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!





Стойчо Керев memoria 




Днес, не утре, всички лидери на Европа, които изсипаха върху главата на обикновения българин най-гнусните обиди от първо лице през 2007 година, а после в началото на 2013 и 2014-та, доказаха твърдението, че са слаби, програмирани политически пионки. От екраните на същите медии, от страниците на същите вестници, от електронните издания и радиостанции сега те гледат уплашено, но продължават да обгрижват измамата на хилядолетието. Кьолн, Цюрих, Залцбург.
Как тези тези велики нации, с тези богоизбрани и несъгрешими политици допуснаха на територията на страните си хора без документи и самоличност? Как така отказът да бъдат снети пръстови отпечатъци вече се нарича състрадание и болка, а не престъпление? Какво се случи в главите на премиери, кралски особи и висши дипломати? Кой пренаписа историята на човечеството и връчи новия зловещ сценарий на актьорите, облечени във власт? 
Изнасилена е честта на всички европейци. Момичетата от Кьолн никога няма да повярват в Германия. Защото истината стана очевидна. Тя бе задушавана с тонове хартия и мастило. Отговорът е само един. Започна подмяната на последната християнска цивилизация. В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и наука. Нахлуването на чужди за европейското съзнание маси е най-зловещият удар срещу истинските ни ценности. 
Ние сме във война. Нова, зловеща по своя характер и мащаби война. Всички завоевания на нашата система са предадени. Обезоръжената Европа само за 20 години бе поставена на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно ние унищожихме сами своята огнева мощ. В цунамито от Африка и Близкия Изток нахлуват обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти. 
Като задача номер едно пред все още устойчивите правителства, каза Виктор Орбан неотдавна, стои спешното преоборудване, увеличаване на числения състав и подготовка на националните отбранителни системи за водене на активни противодействия на различни обществени провокации, бандитизъм от нов характер и познатия тероризъм в градска среда. Скоро Швейцария засили военното обучение на населението си със специални програми. 
Странните съвпадения на факти от засекретени доклади, станали публични в малки немски медии, доказват тезата, че пред очите на 500 милиона граждани на Европа се подрежда пъзелът на Сатаната.  

Нямам какво да добавя! Отново перфектен! Може би за това предаването му бе спряно!?
Впечатлен съм от професионализма му!!! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар